Illegal immigration udgør et af de mest presserende problemer i såvel national som international politik. Forskellen mellem EU staterne og deres naboer mod øst og i syd mod Afrika, vokser sig stadigt større. Derfor søger flere og flere mennesker mod Europa. Det medfører en kraftig stigning i kriminalitet i form af "menneskesmuglere og netværk, der udbytter mennesker på jagt efter et bedre liv, og som har vundet indpas i hele EU" (EU kommissionen). Og islamiske terrorister og narkosmuglere svømmer med i strømmen af migranter.

Siden år 2000 er der dokumenteret over 18.000 dødsfald blandt immigranter, der forsøgte at krydse grænsen til det europæiske kontinent (Europol). Alene mellem Libyen og Lampedusa krydsede over 30.000 havet i 2016. Og dem, som klarer turen, bliver derpå skamløst udbyttet som illegal arbejdere uden rettigheder; i tomatmarker og turistrestauranter (EU report).

 

European Border Watch Organisation (EUBW) blev grundlagt for at støtte handlekraften hos EU borgere, som går op i europæisk sikkerhed. Vi er en parti-uafhængig, ikke-kommerciel og ikke-profitorienteret organisation. EUBW forsøger ikke blot at forhindre ulovlig immigration, men også at forhindre de medfølgende menneskelige tragedier.

 

Hjælp med at beskytte disse mennesker mod en tragisk skæbne. Hjælp til med at gøre EUs ydre grænser tryggere for alle!

Ansvarsbevidste EU borgere får hos os muligheden for at engagere sig aktivt i grænseovervågningen via webcams. EUBW organiserer formidlingen, koordinerer overvågningen og kontrollerer, hvem der får adgang til kameraerne. EUBW understøtter FRONTEX; det operative samarbejde ved Europas ydre grænser. (FRONTEX).

Det handler om:

Vi er for lovlig indvandring. Europa har brug for en immigrationslov, der kontrollerer indvandringen, sådan at vi får et kvalificeret udvalg. Men EU kommissionen er handlingslammet. Vi må gøre noget!

Meld dig ind i dag - enten via funktionen på hjemmesiden, eller personligt på et af vores registreringscentre over hele Europa!

be a web patrol — save your border {European Border Watch}