be active - save your border

European Border Watch tilbyder alle retsmæssige EU borgere mulighed for at engagere sig i overvågningen af EUs ydre grænser. Målet er en permanent overvågning af den over 12.000 km lange grænse, hvad der kun er muligt, hvis EUs borgere deltager aktivt.

"There can be no homeland security without border security." (Rick Perry, guvernør i Texas)

U.S. Border Watch udvikler i øjeblikket et Virtual Border Watch Program, der tillader enhver internetbruger at følge overvågningskameraerne langs USAs grænser.

be a web patrol – save your country

Europa er afhængig af satellitstyret overvågningsteknik på grund af sin lange grænse mod øst og den udfordrende havgrænse mod Nordafrika. Men når det nye europæiske satellitsystem Galileo forbindes med Google-Earth, kan man gennemføre en pålidelig overvågning af EUs ydre grænser via satellit-webcams. Du kan være med til at løse denne store udfordring hjemmefra. Det er nemt. Alt hvad der behøves, er en computer og en god internetforbindelse (min. 6Mbit/s).

Ved at bruge vores WEP 2.0 software kan du logge dig på overvågningssystemet og gå ind på det landområde, du vil overvåge. Hvis du observerer noget ulovligt, kan du melde det til EUBW med et enkelt museklik, hvorved de præcise koordinater bliver kodet og overført til EUBW, der så sender informationen videre til den patrulje under det europæiske grænseovervågning, FRONTEX, der befinder sig i det pågældende område.

Meld dig ind i dag - enten via funktionen på hjemmesiden, eller personligt på et af vores registreringscentre over hele Europa!

be a web patrol — save your border {European Border Watch}